Om virksomheden

Borke’s Entreprenør ApS er en mindre entreprenørvirksomhed, med mange års erfaring inden for branchen. Vi beskæftiger fem dygtige og kompetente medarbejder.

Vi ligger centralt i Danmark – nærmere betegnet Silkeborg. Denne beliggenhed gør, at vi har mulighed for at servicere kunder i hele Midt- og Østjylland.

Vi tilbyder alle former for entreprenøropgaver. Vi dækker blandt andet områder som jordarbejde, kloak, belægning, støbning af fundament, støttemure, glatførebekæmpelse m.m.

Vi er en moderne virksomhed, som siden 2004 er styret af Bent Borke. Bent overtager virksomheden Bjarnes Mini Dozer (senere ændret til Borke’s Entreprenør ApS i 2016) efter Bjarne Pedersen, som har drevet firmaet i 27 år.

Vi følger med i den teknologiske udvikling og vore fem ansatte er kompentente og tillidsfulde medarbejdere. Vi udfører opgaverne med en høj kvalitet, og vi vægter en god dialog med vore kunder højt.

Vores kernekompetencer er støbning af fundament, belægning og kloakarbejde, men vi udfører også mange andre typer opgaver indenfor entreprenørbranchen. Vi har vor egen kloakmester tilknyttet og kan på den måde udføre opgaver som dræn, renovering af kloak m.m.

Vi yder en god og personlig service, samt fastholder et højt og ensartet niveau, hvor vi udfører arbejdets kvalitet håndværksmæssigt korrekt.

Vi henvender os både til private, virksomheder og offentlige institution.

Ring for et uforpligtende tilbud.

Kontakt Borke’s Entreprenør ApS allerede i dag på +45 20 12 13 72